Advanced Combat Clan
0
Woensdag 28 Februari 2024, 18:24:11 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Minimalisatie: Onze gameservers zijn offline, vaste activiteiten staan in de ijskast. Lees nu de aankondiging!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Rangen voor members en recruits  (gelezen 5435 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Zaterdag 11 Juli 2009, 19:06:49 »

[ACC] heeft geen uitgebreide indeling met verschillende rangen voor members, met uitzondering voor recruits. Dit omdat we voor de fun spelen, en dus geen verschillen tussen de leden onderling willen. Zo houden we het gezellig.

We maken onderscheid tussen 5 groepen:

 • Applicant
  Naam: Spelernaam(App)

  Een applicant is iemand die zich aanmeld om lid van [ACC] te worden. Hij is nog geen lid, dus de [ACC] tag mag nog niet gedragen worden.
  In deze fase wordt gecontroleerd of je aan de eisen van [ACC] voldoet. De staff beslist of je een proefperiode bij [ACC] krijgt, je gaat dan door naar de volgende fase:

 • Recruit
  Naam: [ACC]Spelernaam(Rec)

  Een recruit is iemand die zich heeft aangemeld bij de clan, en een proefperiode krijgt. In deze proefperiode is het belangrijk dat je laat zien waarom jij het waard ben om [ACC] te joinen. Lees ook onze tips voor recruits.
  Een recruit heeft ook toegang tot de member-only gedeeltes van het forum en TeamSpeak. Ook mag hij meespelen in clanwars en member-only trainingen.

 • Member
  Naam: [ACC]Spelernaam

  Een member is een volledig lid van de clan. Hij heeft toegang tot de member-only gedeelten van forum en TeamSpeak, speelt mee met clanwars en trainingen.

 • Senior member
  Naam: [ACC]Spelernaam

  Een senior member is een actief lid van de clan. Hij heeft toegang tot de member-only gedeelten van forum en ook enkele specifieke senior-fora. Ook vervuld hij admintaken en helpt hij actief mee binnen de clan.

 • Staffmember
  Naam: [ACC]Spelernaam

  Een staffmember is een lid van het staffteam. Hij heeft bestuurs- en beheersfuncties: het aannemen van recruits, modereren op het forum, admin op de gameservers. Daarnaast heeft een staffmember toegang tot het staff-only gedeelte van het forum, waar discussies worden gevoerd over het bestuur van [ACC].

 • Leader
  [ACC]BlackHole

  De leader van [ACC] is BlackHole. Hij is het hoofd van de clan: aanspreekpunt voor andere clans, beheerder van de website en servers. Heeft het laatste woord bij alle beslissingen. Hij is daarom ook verantwoordelijk voor de clan en toebehoren.

Titels worden gebruikt om sommige mensen herkenbaar te maken. We zetten ze meestal in voor organisatorische of ludieke doeleinden, bijvoorbeeld het aangeven van ex-members of het onderscheiden van winnaars van een forumspel.
Op deze manier hopen we dat iedereen zijn titel met trots kan dragen, zonder dat iemand zich minder hoeft te voelen in naam of rank.
« Laatste verandering: Woensdag 28 December 2011, 16:55:48 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top