Advanced Combat Clan
0
Zondag 24 September 2023, 06:26:21 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Minimalisatie: Onze gameservers zijn offline, vaste activiteiten staan in de ijskast. Lees nu de aankondiging!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Lid worden van [ACC]?  (gelezen 4599 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Zaterdag 11 Juli 2009, 20:59:11 »

Wil jij lid worden van de [ACC] Advanced Combat Clan? Dat is goed niews!
Lees het volgende dan eens goed door, zodat je weet hoe je lid kan worden.


[ACC] is 25 maart 2008 opgericht door Black, met één doel: "de beste multigame funclan in de Benelux te worden!"
We zijn een funclan, dat houdt in dat het in de eerste plaats gezellig moet zijn. We zoeken dus niet naar mensen met alleen maar uitstekende gaming-skills. Om lid te worden van [ACC] moet je deel willen zijn van een groep vrienden: gezellige mensen, die volwassen en respectvol spelen, en die goed kunnen opschieten met de rest van ons team.

Om een member van [ACC] te kunnen worden, moet je ten eerste voldoen aan de volgende eisen:
  • We zoeken mensen die actief willen meedoen in de clan. Je moet dus een actieve houding hebben en met enige regelmaat samen met andere members willen optrekken.
  • Het speerpunt van ACC is gezelligheid en volwassenheid: lidmaatschap gaat niet over gamen, het gaat over je volwassen, respectvol en gezellig opstellen, tegen vriend en tegenstander.
  • Je mag geen lid zijn van een andere gameclan. [ACC] staat dualclannen niet toe.
  • [ACC] zet zich fel in tegen valsspelen en cheaten. Als je te boek staat als cheater en je leven niet gebeterd hebt, kan je geen lid worden.
  • Het forum is de dagelijkse ontmoetingsplaats van leden. Het is dus belangrijk dat je up2date blijft op de forums. Een paar posts per dag of een bezoek om alle relevante dingen door te lezen. Is dit niets voor jou, dan zijn wij misschien niet het soort clan dat je zoekt.
  • [ACC] is een Nederlandstalige clan. Omdat we elkaar willen verstaan, is het vloeiend spreken van Nederlands een vereiste.
  • De minimumleeftijd voor het joinen van [ACC] is 15 jaar. Er wordt van je verwacht dat je je volwassen en respectvol kan gedragen. In uitzonderingen worden ook leden onder de 15 jaar aangenomen, indien ze aan deze eis voldoen.
  • Om te communiceren gebruiken we TeamSpeak 3 en Xfire. Een microfoon en een Xfire-account zijn dus nodig. Mocht je nog geen TeamSpeak 3 of Xfire hebben, dan kan je ze gratis downloaden van de onderstaande links. Uiteraard is een goedwerkende microfoon hierbij ook een vereiste.
  • Zorgt ervoor dat je uitrusting in orde is: je accounts recent bijgewerkt, software en games up2date naar de laatste versies. Zonder de juiste uitrusting kan je niet meespelen, en kan je dus ook geen lid van de clan worden.

Heb jij wat het vraagt om een lid te worden van de [ACC] Advanced Combat Clan? Meld je dan nu aan om lid te worden van onze clan!Om je aan te melden als lid van [ACC], moet je een aantal stappen zetten. Ten eerste moet je jezelf registreren op dit forum. Het is een goed idee om een post te maken in het introductieforum, zodat iedereen weet wie je bent.  Smiley
Ten tweede moet je een joinrequest invullen. Vul al je contactinformatie in en motiveer waarom jij lid van [ACC] wilt worden. Een staffmember neemt dan contact met je op.

Zodra je een joinrequest hebt ingevuld, ben je een applicant. Dit houdt in dat je nog geen lid bent van de clan, maar je aangemeldt hebt om member te worden.
Een staffmember zal nu je aanmelding bekijken, en beslissen of je een proeftijd als recruit bij [ACC] krijgt. Als je wordt aangenomen als recruit, heb je een proefperiode waarin je meespeelt bij [ACC]. In deze periode kijken we of jij de nieuwe member bent die we zoeken. Er wordt gekeken naar je speelstijl, hoe actief je bent, hoe goed je kan opschieten met andere members en nog enkele andere dingen. Deze proeftijd duurd gemiddeld 1 maand.

Nadat je een poos als recruit hebt meegespeelt in [ACC] komt het moment dat je proeftijd is afgelopen. Het staffteam beslist nu of jij de nieuwste member van [ACC] mag worden.
Als je inderdaad de geschikte kandidaat bent, heten wij je graag welkom binnen onze clan.  Cool
Ben je na je proeftijd niet aangenomen als member? Het staat je altijd vrij om het nog eens te proberen.Links:
TeamSpeak 3 - Xfire - Registreren op het forum - Een joinrequest invullen - Tips voor recruits
« Laatste verandering: Donderdag 8 December 2011, 00:57:32 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top