Advanced Combat Clan
0
Maandag 24 Juni 2024, 14:39:00 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: ACC is altijd op zoek naar nieuwe recruits. Ken jij een enthousiaste gamer die best wel in ons team zou passen? Laat hem/haar weten waar ons te vinden!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Tips voor recruits  (gelezen 4531 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Maandag 13 Juli 2009, 00:05:34 »

Ben je een recruit bij [ACC] of heb je je net aangemeld als applicant? Lees dan het volgende tips eens door, om je op weg te helpen.

 • Wees actief
  Dit is een van de belangrijkste dingen om op te letten. Wees actief op het forum en de gameservers. Ben je enige tijd afwezig, post hier dan even een mededeling van.
 • Toon respect
  Het is belangrijk respect te tonen voor [ACC]-leden en andere gamers. Alleen als we dat allemaal doen, kunnen we het samen gezellig hebben.
 • Wees volwassen
  Bij [ACC] willen we op een volwassen manier gamen en met elkaar omgaan. Wees serieus over gaming: zo wordt het spel er voor iedereen leuker op.
 • Leer de members kennen
  [ACC] is een groep van vrienden, dus om daarbij te komen moet je elkaar wel leren kennen. Neem dus contact met anderen op: in de forums, ingame, TeamSpeak 3 of Xfire: als je de mensen met wie je speelt leert kennen, is het ook veel leuker om samen met hen te spelen.
 • Doe mee met speelavonden
  Meedoen met speelavonden is een geweldige manier om beter met de clan(members) bekend te raken, en ook voor hen om jou te leren kennen, en te beoordelen of jij bij [ACC] past.
 • Support [ACC] hoe jij dat kunt
  Gebruik jouw gaven en talenten om de clan te helpen: iedereen heeft weer andere specialiteiten, maar alleen gezamelijk kunnen we iets bereiken. Maar je kunt bijvoorbeeld onze clan bekendheid geven op andere forums of ingame op andere servers (natuurlijk alleen als dat toegestaan is).

« Laatste verandering: Maandag 10 Januari 2011, 03:40:59 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top