Advanced Combat Clan
0
Dinsdag 18 Mei 2021, 03:25:15 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Minimalisatie: Onze gameservers zijn offline, vaste activiteiten staan in de ijskast. Lees nu de aankondiging!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Besturingssysteem Ghost komt tot leven  (gelezen 2617 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
Juniorissimo
Ex-(staff)member
Geregistreerd

Offline Offline

Berichten: 1.963

|Born to be a Sniper| - |Sniper since 1994|


WWW
« Gepost op: Vrijdag 17 Juli 2009, 17:27:02 »

Het webgebaseerde besturingssysteem Ghost gaat vandaag online. Hiermee kun je overal bij je eigen desktop. Ook is er gezorgd voor een grondige integratie met online applicaties van derden.

Vanaf de Westelijke Jordaanoever komt Ghost High-tech Virtual Computer tot leven. Na drie jaar werk is Ghost klaar met de ontwikkeling.

Het systeem gebruikt cloud computing om te zorgen dat gebruikers altijd hun eigen desktop kunnen bereiken, ongeacht de computer waarop gewerkt wordt.

Virtuele computer
Ghost staat voor Global Hosted Operating System. Het is opgezet in 2006 door Ziv Schreiber. Hij wil een virtuele computer bieden die goed werkt met webapplicaties van derden zoals Google Docs, Zoho en Flickr.

Het besturingssysteem moet deze diensten samenvoegen tot één online dienst en bereikbaar zijn vanaf iedere computer met een internetverbinding. Gebruikers kunnen dan ook bij hun eigen bureaublad, bestanden en applicaties.

Samenwerking Israel en Palestijnen
Ghost opereert vanuit Ramallah en heeft tevens een klein team van werknemers in het Israëlische stadje Modiin. Schreiber wil met zijn bedrijf laten zien dat Israëliërs en Palestijnen kunnen samenwerken. Aangezien de Israëlische regering bijna alle reizen tussen Israël en de Westelijke Jordaanoever verbiedt, vindt het meeste overleg plaats via de telefoon of videoconferenties.

De alfaversie van Ghosts virtuele computer werd in mei 2008 gelanceerd en kan op de website als preview bekeken worden. Om de officiële start te vieren krijgt het Palestijns-Israëlische team bezoek van Tony Blair, de voormalige minister-president van Groot-Brittannië.

bron: ZDNet
Gelogd
RefleX
Staff

Offline Offline

Berichten: 1.686


One Shot, One Kill

styleofkilling
« Antwoord #1 Gepost op: Zaterdag 5 September 2009, 14:13:55 »

cool...wel vaag dat het is begonnen in dat gebied lol
Gelogd


Xfire: styleofkilling
MSN: spk@live.nl
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top