Advanced Combat Clan
0
Zondag 1 Oktober 2023, 17:51:23 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: ACC is altijd op zoek naar nieuwe recruits. Ken jij een enthousiaste gamer die best wel in ons team zou passen? Laat hem/haar weten waar ons te vinden!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Informatie voor andere clans  (gelezen 3767 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Zaterdag 18 Juli 2009, 01:58:57 »

Ben jij een member van een andere gameclan of community? Dan is de volgende informatie misschien iets voor jou.

[ACC] is een clan die zich sterk richt op de contacten tussen gamers onderling. Onder ons motto "Fun is priority" willen we verschillende mensen uit alle hoeken van de gamercommunity bij elkaar brengen. [ACC] is actief in het zoeken van contact en samenwerking met andere gamers. We onderhouden contacten met clans, gameforums, guilds, gamehosters en gamedevelopers, omdat we weten dat de beste manier om te groeien is dit te doen in vriendschap en samenwerking.

Een goed middel om dit te onderhouden is het aangaan van allianties. [ACC] heeft een aantal geallieerde clans en communities waarmee we samenwerken om aan beide kanten de banden aan te halen.

Wij bieden ook de mogelijkheid aan members van andere (geallieerde) clans om zich te laten registreren als vertegenwoordigers van hun clan. Door deze registratie wordt je erkend als vertegenwoordiger van je clan, en zal je dit ook als extra titel bij je profiel krijgen.
Naast dit onderscheid ten opzichte van normaal geregistreerde leden, opent dit mogelijkheden om meer contact te leggen met onze clan of andere clans. Ook samenwerking wordt vergemakkelijkt, doordat het helder is wie een vertegenwoordiger van een bepaalde clan is, kan er gemakkelijk contact worden gelegd voor overleg over samenwerking of het plannen van wars. Als laatste is dit ook een prima middel tegen tagstealing of andere praktijken: als vertegenwoordiger heb je meer geloofwaardigheid dan iemand die onder valse naam op het forum registreerd.

Om jezelf te registreren als vertegenwoordiger van een clan, stellen we ten een aantal eisen. Ten eerste moet je toestemming van je clanleader hebben om als vertegenwoordiger op het [ACC] forum op te treden. Je moet kunnen bewijzen dat je een lid van de clan bent en toestemming hebt om vertegenwoordiger te worden. Ook moet je je houden aan alle regels die hier gelden op het forum van [ACC].
Wil je je laten registreren als vertegenwoordiger van je clan? Neem dan contact op met Black via PM.
« Laatste verandering: Maandag 17 Januari 2011, 13:49:11 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top