Advanced Combat Clan
0
Maandag 24 Juni 2024, 14:56:33 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Hij heeft een snellere glasvezelverbinding en onze licentie is vernieuwd: join nu direct onze TeamSpeak 3 server!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Tags en namen  (gelezen 3521 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Dinsdag 25 Augustus 2009, 13:43:57 »

De tag [ACC] is waar wij ons identificeren en laten weten wie we zijn. Omdat je door het dragen van de tag aangeeft dat je een member van de Advanced Combat Clan bent, hebben we een aantal regels en richtlijnen over het dragen van de tag en je naam.

Een lijst met alle members is te vinden op onze website. Zie je iemand met de tag rondlopen terwijl hij/zij niet op deze lijst staat, dan heb je waarschijnlijk te maken met een tagstealer. Alleen members hebben het recht de tag te dragen.
Applicants en recruits dragen een toevoeging, namelijk (App) voor een applicant en (Rec) voor een recruit. Zie ook Rangen voor members en recruits.

De tag mag je in alle games die je speelt dragen. We zijn niet voor niets een multigame clan, en door je tag in elke game die je speelt te dragen ben je ook daar herkenbaar als lid van onze clan. Hierdoor open je bijvoorbeeld de mogelijkheid dat we ons als clan uitbreiden in deze games, doordat er hier nieuwe members binnen komen en huidige members elkaar herkennen en samen kunnen spelen.

De tag [ACC] moet altijd voor je naam staan, en je mag hierin geen variaties aanbrengen. Het is prima als je je nickname af en toe wilt wijzigen, of deze met alternatieve tekens spelt. Let er wel op dat je naam herkenbaar blijft, zodat je niet beschuldigd wordt van tagstealen. Als je je naam volledig wilt veranderen, geef dit dan even door aan iemand van het staffteam, zodat we ook je naam op het forum en in de memberlijst kunnen aanpassen.

Tussen de tag en je eigen naam staat geen spatie. Fout is dus [ACC] Spelernaam, correct is [ACC]Spelernaam.

Nu steeds meer games je de mogelijkheid geven om kleurtjes in je naam toe te voegen, let erop dat je de officieële kleuren gebruik voor de tag. Hierin is de [ wit, de letters ACC zijn rood en de afsluitende ] is weer wit. In Quake 3-gebaseerde games doe je dit bijvoorbeeld met:
Code:
^7[^1ACC^7]
Dit levert op: [ACC].
In je naam mag je verder alle kleuren gebruiken zoals je dit zelf het liefste ziet.

Als laatste moet je opletten bij het kiezen van je naam dat deze niet beledigend of discriminerend is, en dat je hierin geen tags van andere clans verwerkt, zodat je daar beschuldigd kan worden van tagstealing.
« Laatste verandering: Zondag 13 December 2009, 15:29:43 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top