Advanced Combat Clan
0
Zondag 1 Oktober 2023, 17:05:38 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Hij heeft een snellere glasvezelverbinding en onze licentie is vernieuwd: join nu direct onze TeamSpeak 3 server!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Problemen met PunkBuster  (gelezen 5600 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Donderdag 22 Oktober 2009, 23:55:13 »

Sinds enkele dagen heerst er chaos in het land van de CoD4 servers. Cracked servers over de hele wereld vertonen problemen nu PunkBuster een ban heeft uitgevoerd op al deze servers.
Het gaat hier om volledige IP-bans: het complete IP waarop een cracked server draait, is gebanned. Hoewel de servers hier geen probleem mee hebben, krijgen spelers door de nieuwste update van hun PB-client automatisch waarschuwingen en problemen met spelen.

Vele servers hebben besloten om een ander IP te nemen, om op deze manier de IP-bans te omzeilen. [ACC] kiest ervoor om haar servers op dezelfde IP's te laten draaien, omdat wij zelf geen PunkBuster draaien op onze servers en het probleem dus puur bij de spelers ligt.

De snelste methode om van de problemen af te komen, is het uitschakelen van de PB-client in de multiplayer-opties van Call of Duty 4. Een andere mogelijkheid is het gebruikmaken van een patch die door de hackers uit de CoD4-community is samengesteld. Zodra wij kunnen bevestigen dat deze patch het gewenste effect heeft, zullen wij deze hier ook ter download aanbieden.

Onze mening over deze situatie is dat EvenBalance hiermee te ver is gegaan. In plaats van zich te richten op het stoppen van cheaters, hebben ze zich voor het karretje van Activision laten spannen om hun licentierechten na te jagen. Dit doen ze totaal zonder enige melding, ze hebben over deze actie ook totaal geen uitspraken gedaan. Het feit dat de uitgever centen mist door illegale kopiën van CoD4, is totaal niet de zaak van EvenBalance.

Opnieuw is ons vertrouwen in PB geschaad, en we blijven daarom bij de beslissing om geen PB op onze server te draaien, maar te vertrouwen op onze eigen anti-cheat systemen. Wat wij willen is degelijke anticheat software, niet programma's die zich met andere zaken bemoeien.

Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Antwoord #1 Gepost op: Zaterdag 24 Oktober 2009, 13:18:07 »

De hierbovengenoemde patch voor PunkBuster is getest, en werkt tot nu toe zonder problemen. Deze patch is ontworpen door NoBS en toegepast door UTDM.

De fix haalt de foutmeldingen weg en laat nog steeds handmatige updates van PB toe, mocht je dat willen. Dit is alleen client side, dus serverbeheerders hoeven deze patch niet te installeren. De patch voorkomt niet dat server gebanned worden, en zal de servers ook niet unbannen. De bans zijn op IP gebaseerd en opgeslagen in een database bij EvenBalance. Alles wat deze fix doet is de foutmeldingen en bijbehorende lag stoppen.

[ACC], NoBS en UTDM zijn niet aansprakelijk voor dit programma. HET GEBRUIK VAN DEZE PATCH IS GEHEEL OP EIGEN RISICO!

Noot: Enkele gebruikers rapporteerden dat je nog steeds lag kan krijgen en een paar keer gekickt worden. Blijf in dit geval gewoon verbinden met willekeurige gebande servers en laat ze lekker laggen. Uiteindelijk zal de lag stoppen en kan je het spel weer gewoon spelen. Zodra het probleem zichzelf oplost, komt het nooit meer terug.

Een uitgebreide virusscan is uitgevoerd op VirusTotal, en de patch bevat geen enkel virus of malware.
http://www.virustotal.com/analisis/53926c3c91d0c5287cab19302eff4ab194f8001969f45ae0178a1738fcdadd0d-1264460714

Download de patch van de volgende locaties:

EDIT: Patch geupdate naar versie 1.6.
« Laatste verandering: Dinsdag 26 Januari 2010, 01:07:39 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top