Advanced Combat Clan
0
Dinsdag 18 Mei 2021, 03:19:08 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: ACC is altijd op zoek naar nieuwe recruits. Ken jij een enthousiaste gamer die best wel in ons team zou passen? Laat hem/haar weten waar ons te vinden!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Officiële boycot op Modern Warfare 2  (gelezen 2223 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Vrijdag 23 Oktober 2009, 13:04:11 »

De systeemeisen worden bekend gemaakt op de dag dat er binnen de game-community stemmen opgaan voor een officiële boycot van deze pc-versie van Modern Warfare 2. Dit wegens het besluit van de ontwikkelaar om in de game af te zien van dedicated servers en gamers te verplichten om gebruik te maken van hun eigen matchmaking systeem.

“Activision en IW moeten leren dat wanneer ze deze problemen nu niet oppakken ze daar geen kans meer voor krijgen in de toekomst”, zegt dezelfde groep die eerder ook de petitie tegen de pc-game had opgesteld. “Niet afleveren waar gamers om vragen is al vaak de doodsoorzaak geweest van ontwikkelaars, en hoewel IW en Activision groot zijn zal een goed geplaatste actie ze wellicht kunnen doen herinneren wie hun publiek is.”

De gamers doen de oproep via de website GamersNexus waar zelfs een stappenplan is opgezet waarin gamers instructies worden gegeven hoe de pc-versie van Modern Warfare 2 te boycotten is. “Zelfs al zou MW2 goed verkopen, dan zullen ontevreden gamers in de toekomst afzien van games die door dit duo worden uitgebracht”, aldus de initiatiefnemers. De petitie die ze begin deze week hebben opgesteld is inmiddels al ruim 140 duizend keer ondertekend.

Als MW2 zonder dedicated servers of mod tools komt, zal ook ik die game zeker niet kopen.
Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top