Advanced Combat Clan
0
Zondag 1 Oktober 2023, 17:00:50 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Hij heeft een snellere glasvezelverbinding en onze licentie is vernieuwd: join nu direct onze TeamSpeak 3 server!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Aanscherping procedures en regels  (gelezen 2981 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Dinsdag 18 Mei 2010, 00:10:02 »

In verband met recente gebeurtenissen binnen de FPA scherpen we als voorzorgsmaatregel de procedures en regels voor beschuldigingen van en tegen clanmembers aan. Niet dat we verwachten dat iets dergelijks binnen onze clan zou kunnen opspelen, maar zoals we onlangs gemerkt hebben kan zoiets compleet onverwacht komen.

Ook is dit een vereiste om adequaat om te kunnen gaan met het ontvangen van (al dan niet valse) beschuldigingen. Als het ooit voorkomt dat wij een lid van een andere clan van slecht gedrag beschuldigen, moeten wij dit ook met bewijs kunnen ondersteunen. Het is dan wel goed om hier zelf ook degelijke procedures voor te hebben.

ACC voert een strikt beleid tegen alle vormen van slecht gedrag, zowel ingame als daarbuiten. Hieronder vallen dingen als cheaten/hacken ingame, maar ook grof taalgebruik en anderen beschuldigen van deze praktijken. We zijn een respectabele clan, en hebben die eer hoog te houden. Geef dus ook het goede voorbeeld.

Om te voorkomen dat we in de toekomst met een dergelijk pijnlijke situatie als in de FPA geconfronteerd worden, wil ik iedereen opnieuw erop wijzen dat de verantwoordelijkheid daarvoor in de eerste plaats bij jouzelf ligt. Het is simpel genoeg om het goede voorbeeld te geven, zodat mensen ACC ook kunnen identificeren als een respectabele en nette clan. De nieuwe procedures zijn bedoelt om bij wat voor een uitzondering op dit ideaal dan ook een eerlijk onderzoek naar de beschuldiging te kunnen doen, en hieruit een rechtvaardig oordeel te vellen.
Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top