Advanced Combat Clan

[ACC] Algemeen => Informatie en regels => Topic gestart door: BlackHole op Zaterdag 10 April 2010, 01:46:47Titel: Geallieerde clans en communities
Bericht door: BlackHole op Zaterdag 10 April 2010, 01:46:47
Als clan zetten we ons in voor samenwerking tussen verschillende clans en communities. In de loop der jaren hebben we vele goede contacten opgebouwd met vele van dezen.

Met verschillende clans en organisaties zijn we allianties aangegaan, om op deze manier elkaar te erkennen als bevriende clans, de members van elke community elkaar beter te leren kennen en de samenwerking verder uit te breiden.

Hieronder is een overzicht te vinden van geallieerde clans en communities. Klik op het logo om naar de site van de betreffende clan/community te gaan.

  • Sog-team.co.uk Special Operations Group

    (http://www.advancedcombatclan.nl/clanallies/sog.jpg) (http://www.sog-team.co.uk/)
    Sog-team.com is een van de grootste SWAT4-clans en heeft hierin een grote reputatie en community opgebouwd. Als een grootte naam in SWAT4 co-op en ook actief in andere games, is SOG sinds 2006 uitgegroeid tot een van de beste en gezelligste clans in SWAT4 wereldwijd.

  • Fair Play Alliance
    (http://www.advancedcombatclan.nl/FPA.png) (http://www.fp-alliance.com/index.php?pageid=communitymembers)
    In de Fair Play Alliance zetten clans zich gezamenlijk in tegen valsspelers in games. We zijn lange tijd lid geweest van de FPA, en sinds we geen gameservers meer hebben in door de FPA ondersteunde games onderhouden we altijd warme contacten.


Ben jij lid van een clan, en wil jouw clan/community ook een geallieerde van [ACC] worden? Neem dan even contact op met Black (http://forum.advancedcombatclan.nl/index.php?action=profile;u=1).