Advanced Combat Clan

[ACC] Algemeen => Aankondigingen => Topic gestart door: BlackHole op Vrijdag 17 December 2010, 20:56:30Titel: Overstap van Ventrilo naar TeamSpeak 3
Bericht door: BlackHole op Vrijdag 17 December 2010, 20:56:30
Vanwege onenigheid over licenties voor onze Ventrilo-server (Flagship Industries wilde ons geen licentie geven voor een groter aantal slots) hebben we besloten om over te stappen naar de nieuwe TeamSpeak 3, voor welk onze licentieaanvraag probleemloos werd geaccepteerd.

Omdat de uptime van onze oude server ook af en toe slecht op orde was, heb ik een aparte dedicated server gehuurd voor onze nieuwe TeamSpeak 3 server. Dit zal ervoor zorgen dat we uptime van 100%, lage latency en prima geluidskwaliteit hebben.

De server is te vinden op:
Adres: teamspeak3.advancedcombatclan.nl
Poort: 9987

Of, om direct de server te joinen, klik hier:
ts3server://teamspeak3.advancedcombatclan.nl?port=9987

Alle members ontvangen bericht met hun logingegevens voor de server, hiermee krijg je automatisch de juiste rechten toegekend.

Tot horens op de nieuwe TS3 server!


Titel: TS3 server terug online
Bericht door: BlackHole op Maandag 27 Juni 2011, 19:02:50
Zoals jullie al wisten is onze TS3 server een poos down geweest in verband met een falende hosting-partner. Ik heb de hosting nu zelf maar overgenomen op een nieuwe server, en de server is weer als vanouds bereikbaar op teamspeak3.advancedcombatclan.nl.

Met het overzetten van de server is helaas wel de volledige configuratie verloren gegaan, dus op het moment draait er slechts een vrij kale server. In de komende tijd zullen we deze weer helemaal finetunen, dus dat komt met verloop van tijd vanzelf weer in orde. Daarnaast lijkt de final release van TS3 dichtbij te komen, houdt het dus een beetje in de gaten en als je problemen ondervind: probeer te updaten naar de laatste versie.

Nogmaals excuses voor het ongemak, en tot horens op de TS3 server! 8)

Overigens: Zupa heeft onlangs een nieuwe tutorial geschreven voor het instellen en gebruiken van TS3, welke hier (http://forum.advancedcombatclan.nl/index.php?topic=1014.0) te vinden is.