Advanced Combat Clan
0
Maandag 24 Juni 2024, 14:43:23 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: Hij heeft een snellere glasvezelverbinding en onze licentie is vernieuwd: join nu direct onze TeamSpeak 3 server!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Minimalisatie  (gelezen 11992 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Donderdag 8 December 2011, 00:13:53 »

Afgelopen half jaar hebben we gemerkt dat sinds we zijn overgestapt op het systeem van speelavonden, waarbij de organisatie niet langer meer door de staff getrokken wordt, dat het aantal leden wat hier aan mee deed drastisch is afgenomen, tot op het punt waar er nu al enkele maanden lang geen speelavonden meer georganiseerd worden.

Het tweede punt dat we als staff opmerkten was dat ook onze activiteit in Call of Duty 4, op het moment onze enige hosted game, omlaag ging. De server was minder druk bezocht, en ook members onderling speelden minder CoD4.

Afgelopen jaren is de clan altijd getrokken door de staff, en afgelopen maanden zien we dat 't niet meer loopt. Ik heb zelf simpelweg de tijd en energie er niet meer voor om het zoals voorheen op gang te houden (hoe graag ik dat ook zou willen), hetzelfde geldt voor de rest van de staff. En blijkbaar neemt geen van de andere leden het initiatief om hier verandering in te brengen.

Om deze reden hebben we als staff besloten om te gaan minimaliseren. Dat houdt in dat onze gameservers offline gaan en speelavonden, trainingen en wars in de ijskast gezet worden. In het eerste geval omdat het simpelweg geld kost deze in de lucht te houden, wat niet de moeite waard is als niemand er gebruik van maakt, en in het tweede geval omdat er niemand is die hieraan trekt / deze activiteiten wil organiseren. Overigens blijven het forum en onze TS3 server wel online.

Je bent geen lid van ACC omdat je altijd samen met ons een bepaalde game speelt, je bent lid van ACC om waar we voor staan: een stel volwassen, gezellige gamers. Het overal dragen van je tag is niet verplicht, maar die tag is er om je te herinneren waar we voor staan. Als je hem draagt, draag hem uit trots.

We hebben als community nu al enkele jaren ervaring in het gamewereld, en met de jaren komt de wijsheid. We zijn totaal anders dan een clan met allemaal stereotyperende, veel te jonge, schreeuwende en whinende gamertjes. We gedragen ons professioneel. Dat is de kern van ACC, hoe het allemaal ooit begonnen is: We beoefenen de kunst van het samenwerken. We hoeven niet te scoren om goed bekend te staan, maar mensen kennen en herkennen ons als een groep volwassen, gezellige gamers met wie het goed spelen is. We spelen niet om te winnen, maar voor de gezelligheid.

Als er vragen zijn, neem gerust even contact op met mij of een van de andere staffmembers. Verder is dit uiteraard ook geen definitief einde van al de genoemde facili- en activiteiten. We trekken nu alleen als staff onze handen eraf. Het staat je vrij het zelf op te pakken. Wink
« Laatste verandering: Donderdag 8 December 2011, 00:39:11 door RefleX » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top