Advanced Combat Clan
0
Maandag 24 Juni 2024, 16:14:04 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: ACC is altijd op zoek naar nieuwe recruits. Ken jij een enthousiaste gamer die best wel in ons team zou passen? Laat hem/haar weten waar ons te vinden!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Fallout 3 - bethsoft  (gelezen 4372 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
Juniorissimo
Ex-(staff)member
Geregistreerd

Offline Offline

Berichten: 1.963

|Born to be a Sniper| - |Sniper since 1994|


WWW
« Gepost op: Zondag 7 December 2008, 20:17:39 »

Vault 101, juweel van de woestenij. Voor 200 jaar heeft Vault 101 trouw dienst geleverd aan de overlevende inwoners van Washington DC en zijn omgeving, nu bekend als Capital Wasteland. Hoewel de wereldwijde atoomoorlog van 2077 de US bijna volledig vernield heeft, genieten de inwoners van Vault 101 van een leven vrij van de constante stress van de buitenwereld. Gigantische insecten, Raiders, Slavers en zelfs supermutanten zijn allemaal geen partij voor de superieure Vault-Tec-technologie. Maar op een ochtend word je wakker en merk je dat je vader de opzichter omleid heeft en dat hij het comfort en de veiligheid van Vault 101 verlaten heeft voor onbekende redenen. Je verlaat de enige thuis die je ooit hebt gekend en gaat op zoek naar je vader en de waarheid in de apocalyptische post-nucleaire wereld.

    * Ongelimiteerde vrijheid! Geniet van de uitzichten en geluiden van Capital Wasteland! Zie de grote monumenten van de VS in een post-apocalyptische ruïne. Jij maakt de keuzes die jou zelf en de wereld bepalen. Houd wel de geigerteller in het oog!
    * Beleef S.P.E.C.I.A.L.! Vault-Tec-ingenieurs brengen je de laatste nieuwe simulatie van menselijke mogelijkheden: het SPECIAL Character-systeem! Met nieuwe doorbraken in het voorstellen van menselijke mogelijkheden via punten laat SPECIAL toe om je personage oneindig aan te passen. Eveneens beschikbaar zijn een hele hoop unieke skills om uit te kiezen, elk met hun eigen effecten!
    * Fantastische nieuwe standpunten! De tovenaars van Vault-Tec hebben het opnieuw voor elkaar gekregen! Je bent niet langer beperkt tot een zicht, maar kan kiezen uit 1st person of 3rd person-perspectief. Pas je zicht aan met een druk op de knop!
    * De kracht van keuze! Voel je je vandaag als een rasechte slechterik of als een goede Samaritaan? Kies en zijde en volg derichting die je wil, want elke situatie kan op verschillende manieren behandeld worden. Praat jezelf uit de problemen op een beschaafde manier, of show gewoon je Plasma Rifle.
    * Schiet ze overhoop met V.A.T.S.! Zelfs de kansen in gevechten met de Vault-Tec Assisted Targeting System voor je Pip-Boy Model 3000! V.A.T.S. laat je toe om de combat de pauseren, specifieke delen van het lichaam te selecteren, aanvallen op te lijsten en laat Vault-Tec jouw agressie voor jou uiten! Laat het vernieling en dood regenen in een volledig nieuwe cinematische presentatie die gore lichaamsafkappingen en spectaculaire explosies toont.
    * Overtuigende Artificiële Intelligentie! Bij Vault-tec realiseren we dat de sleutel tot het heropleven van de beschaving na een globale nucleaire oorlog de mensen zelf zijn. Onze knapste koppen voegden hun krachten samen om een geavanceerde versie van de Radiant AI te ontwikkelen, Amerika's eerste keuze in Human Interaction-simulatie. Gelaatsuitdrukkingen, gebaren, unieke dialogen en levensecht gedrag worden samengebracht met verbluffende resultaten door de laatste Vault-Tec-technologie.
    * Oogverblindende schoonheid! Wees getuige van de harde realiteit van een nucleaire fallout die als nooit te voren op je scherm getoverd wordt in superdeluxe HD-graphics. Van het dorre achterland en de met gevaar gevulde burelen en metrotunnels van DC, tot het afgrijselijke rot vlees van het gezicht van een mutant.

Flash: http://www.prepareforthefuture.com/?fbid=ALrqI6zKjct
site: http://fallout.bethsoft.com/index.htmlGelogd
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Antwoord #1 Gepost op: Zondag 7 December 2008, 20:25:36 »

Ook een game die veelgeprezen is. Zelf nog niet gespeeld, maar mijn 'contacten' melden dat ie zeker de moeite wel waard is...
Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Juniorissimo
Ex-(staff)member
Geregistreerd

Offline Offline

Berichten: 1.963

|Born to be a Sniper| - |Sniper since 1994|


WWW
« Antwoord #2 Gepost op: Zondag 7 December 2008, 21:50:22 »

Ook een game die veelgeprezen is. Zelf nog niet gespeeld, maar mijn 'contacten' melden dat ie zeker de moeite wel waard is...
zeggen mijn contacten ook hehe
en ik ga het lekker kope na nievjaar turd xD
Gelogd
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top