Advanced Combat Clan
0
Maandag 24 Juni 2024, 14:55:50 *
Welkom op het [ACC] forum! Meld je aan of registreer je.

Login met gebruikersnaam, wachtwoord en sessielengte
Nieuws: ACC is altijd op zoek naar nieuwe recruits. Ken jij een enthousiaste gamer die best wel in ons team zou passen? Laat hem/haar weten waar ons te vinden!
 
Pagina's: [1]   Omlaag
 Print 
AuteurTopic: Geallieerde clans en communities  (gelezen 9862 keer)
0 geregistreerde leden en 1 bezoeker bekijken dit topic.
BlackHole
Founder
Leader

Offline Offline

Berichten: 2.993


Mr. Blackovitch

dvdgiessen
WWW
« Gepost op: Zaterdag 10 April 2010, 01:46:47 »

Als clan zetten we ons in voor samenwerking tussen verschillende clans en communities. In de loop der jaren hebben we vele goede contacten opgebouwd met vele van dezen.

Met verschillende clans en organisaties zijn we allianties aangegaan, om op deze manier elkaar te erkennen als bevriende clans, de members van elke community elkaar beter te leren kennen en de samenwerking verder uit te breiden.

Hieronder is een overzicht te vinden van geallieerde clans en communities. Klik op het logo om naar de site van de betreffende clan/community te gaan.

  • Sog-team.co.uk Special Operations Group


    Sog-team.com is een van de grootste SWAT4-clans en heeft hierin een grote reputatie en community opgebouwd. Als een grootte naam in SWAT4 co-op en ook actief in andere games, is SOG sinds 2006 uitgegroeid tot een van de beste en gezelligste clans in SWAT4 wereldwijd.

  • Fair Play Alliance

    In de Fair Play Alliance zetten clans zich gezamenlijk in tegen valsspelers in games. We zijn lange tijd lid geweest van de FPA, en sinds we geen gameservers meer hebben in door de FPA ondersteunde games onderhouden we altijd warme contacten.


Ben jij lid van een clan, en wil jouw clan/community ook een geallieerde van [ACC] worden? Neem dan even contact op met Black.
« Laatste verandering: Dinsdag 20 Februari 2018, 23:12:20 door BlackHole » Gelogd

~ Daniël aka [ACC]Black @ DvdGiessen.nl & deviantART
«War does not determine who is right, but who is left.»
Pagina's: [1]   Omhoog
 Print 
 
Ga naar: 

Back To Top